Recenzie a referencie od zákazníkov kolagénu značky Bionutrian

Daniel Novotný- niekoľkonásobný Ironman z ČR

Vďaka kolagénu od BIONUTRIAN nič nebolí🙏

(Zdroj: Instagram, @novotnydaniel, 31.august, 2019)


Silvia - kozmetička, vizážistka

Najlepší kolagén, aký som mala a pomohol aj mojim zákazníčkam a mojej rodine 👍👌 odporúčam. Prístroj na screening stavu kolagénu v pleti jednoznačne ukázal lepšie výsledky už po mesačnom užívaní kolagénu. Kto ma problematickú pleť, pomôže určite a to môžem potvrdiť na základe zlepšenia pleti mojich zákazníčiek. Viditeľný výsledok už po mesiaci, či pri bolesti kĺbov alebo zlepšenie pleti.

(Zdroj: Instagram, @silvisgovisage, 17. mája, 2019, Facebook @GoVisageBySilvi, 3. október, 2019)

 


Katka Plandorová - víťazka finess models a majiteľka POLYGYM Fitness

Topka na kĺby a to nielen pri vysokej športovej záťaži. Kolagén Bionutrian preukázateľne zlepšil kvalitu mojich vlasov, nechtov, pokožky i kĺbov 💃 Vrelo odporúčam z vlastnej skúsenosti ❤️ Nie je to iba doplnok pre ženy, ktoré oceňujú jeho kozmetické benefity. Silní chlapi si ho pochvaľujú práve kvôli blahodárnym účinkom na kĺby namáhané ťažkými váhami.

(Zdroj: Facebook @POLYGYM Fitness, 7. október,  2019, @Katka Plandorová, 27. máj, 2019)


Pani Mária z Bratislavy - spokojná zákazníčka

Nakoľko moja pokožka bola suchá, unavená, tvorili sa vrásky, začala som uvažovať o kolagéne. Mám už vyšší vek cez 60 rokov, hľadala a skúšala som rôzne kolagény a to bez konzervantov, sladidiel a pod. zložiek.

Odskúšala rôzne kolagény, ale nevyhovovali, nakoľko som nezbadala po určitom čase žiadnu pozitívnu zmenu a boli veľmi presladené.

Až keď som objavila Collagen Bionutrian. Užívam ho už istý čas a zisťovala som postupne, že pokožku mám vláčnejšiu, krajšiu, ružovejšiu a zdravšiu, kvalita vlasov sa mi zlepšila-nie sú suché, ako i kolená sú pružnejšie.

V počiatočnom štádiu užívania sa mi nechcelo veriť, že takto pozitívne účinkuje, tak som ho na chvíľu vysadila a sledovala stav pokožky. Opäť začala byť suchá a nevyživená.

Kolagén užívam naďalej a som veľmi spokojná s jeho účinkami. Môj život si bez tohto vynikajúceho produktu, bez sladidiel a konzervantov už neviem predstaviť. Ďakujem konateľke spoločnosti Bionutrian p. Ing.Regine Kostolnej, že takýto čistý a účinný produkt máme na Slovensku.

(Zdroj: https://g.page/bionutrian/review, Google recenzia zo dňa 10. októbra, 2019)


Michaela - 2-násobná matka

Bionutrian odporúčam všetkým ženám po pôrode a tehotenstve. Vďaka kolagénu, ktorý beriem už viac ako pol roka, mám pevné nechty, vlasy vypadávajú minimálne a koža je pevná a elastická. Užívala som rôzne produkty, ale Bionutrian je veľmi účinný produkt. Určite pri jeho užívaní ostanem a všetkým odporúčam :-)

(Zdroj:  odporúčanie na FB stránke @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, zo dňa 7. novembra, 2019)


Zuzana Halečková, spokojná klientka

Kolagén mi odporučila moja kamarátka. Užívam ho viac ako 6 mesiacov. Minulý rok som prišla o vlasy, chvalabohu nie z fatálnych a tragických dôvodov.  A práve vlasy sú v mojom prípade najväčším meradlom účinku TOHTO kolagénu.  Nepadajú. Je ich veľa. Sú pevné, ako nikdy neboli.
Za seba, moje vlasy, nechty, pleť a kĺby, možem TENTO kolagén len a len odporučiť. 🙂
(A môj ortopéd tiež! Prečítal si zloženie a povedal “odporúčam” 🙃)

(Zdroj: FB stránka @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, koment pod postom zo dňa 24. septembra, 2019)

 


Suzi El - majiteľka kozmetického salónu

Od kedy beriem kolagén Bionutrian, ozaj mam krajšie hustejšie aj pevnejšie vlasy.. 😊 Ďakujem, za ozaj skvelý produkt s výsledkami.. 🙏👍👍👍

(Zdroj: Facebook @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, koment pod postom zo dňa 27. september 2019 + odporúčanie na FB stránke @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, zo dňa 15. januára, 2019)


Martin, kulturista

Tento produkt môžem len odporučiť. Dlhšie som mal problémy s bolesťou v ramene a po vyskúšaní produktu sa po mesiaci dostavili výsledky, bolesť postupne prešla. Teraz ma rameno už vôbec nebolieva. Používam produkt aj naďalej ako doplnok výživy pre moje kĺby pri cvičení a nemám problémy so žiadnymi bolesťami - či už krížov alebo ostatných kĺbov. Je to naozaj produkt vysokej kvality a som s ním spokojný. Môžem ho len odporučiť.

(Zdroj: odporúčanie na FB stránke @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, zo dňa 7. mája, 2019)


Slávka z Nitry

Najlepší kolagén, aký som kedy mala. Pomohol mi a zastavil vypadávanie vlasov, neverila som ani, že žene po 40-tke môžu vlasy zhustnúť. Veľmi sa mi zlepšila pleť, nechty a pri športe a turistike v horách ma už nebolia kĺby. Je príjemný na pitie a má jemnú chuť. Morský kolagén Bionutrian je moja srdcovka, uživám ho už 6. mesiac a môžem ho len odporučiť!

(Zdroj: odporúčanie na FB stránke @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, zo dňa 29. októbra, 2019)


Tyrkys Harmony - kozmetický salón

Skutočne najlepší kolagén, každá, ktorá ho vyskúšala zostáva verná, lebo vidí výsledky.. Nielen vizuálne.. Vlasy, pleť, či nechty ale aj vnútorné.. kĺby prestali bolieť, trávenie sa zlepšilo .. Takže veľké ďakujem aj za moje zákazníčky 😊🙏 a aj za mňa 👍😊🙏

(Zdroj: Facebook @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, koment pod postom z dňa 10 .októbra, 2019)


Dajus ka, blogerka

Výsledok po prvom užívaní balenia toboliek: už po 2 týždňoch výrazne spevnené nechty (celý život som ich mala jemné, na nohách musím teraz používať cvakátko ) Vlasy spevnené, prestali padať. Aktuálne beriem druhu dávku po 2 mes. prestávke. Vlasy sú pevné, lesklé. Zmenu si všimla aj moja kaderníčka. Výrazný rozdiel na tvári! Pleť sa napla, dokonca nepotrebujem korekciu viečok Samozrejme, môže to byť individuálne, každému to môže pomôcť niekde inde. 3x do týždňa pravidelne cvičím, bez pohybových problémov. Za mňa určite odporúčam vyskúšať.

(Zdroj: odporúčanie na FB stránke @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, zo dňa 30. mája, 2019)


Lýdia

Užívam Bionutrian od minulého roka s malými prestávkami. Musím priznať, že akonáhle som začínala Bionutrian užívať, za niekoľko dní sa môj stav neuveriteľne zlepšil, bolesti kĺbov prestali a na moju radosť som zistila, ze moja pleť sa vyhladila, vlasy a nechty mali lepšiu kvalitu. Keď som urobila prestávku v užívaní, moje problemy s kĺbami sa obnovili. Ašak po opätovnom nasadení Bionutrianu prestali. Vedľajsie účinky som nespozorovala. Najlepšie skúsenosti mám s užívaním pred spánkom - najrýchlejšie zaberie.

(Zdroj: odporúčanie na FB stránke @Bionutrian - najúčinnejší kolagén zo Švajčiarska, zo dňa 8. mája, 2019)


Jarka Kontrová

S kolagénom som veľmi spokojná. Kolená ma prestali bolieť a môžem sa spokojne zohnúť, čo bol predtým problém.

(Zdroj: osobná komunikácia cez Instagram Direct, zo dňa 5. septembra, 2019)


Vladimír Holina, grafický dizajnér a fotograf

V prvom rade mi napadne, že tento kolagén je chuťovo jemný, na rozdiel od prasacích, ktoré som kedysi skúšal. Po približne dvoch mesiacoch užívania práškového kolagénu som prestal cítiť občasné bodanie v kolene pri horskej cyklistike. To ma trápievalo aj po dlhších peších túrach. Taktiež som pocítil subjektívne slepšenie zraku, aj keď žiaľ na vyšetrení sa ukázalo, že dioptrie neklesli. Mám aspoň menej "unavené" oči.

(Zdroj: osobná komuniácia cez mail, zo dňa 12. októbra, 2019)


Zažite zmenu!

Doprajte Vašej pleti luxus, kostiam a kĺbom výživu!  

Dalice s.r.o. | Gercenova 6/B | 851 01 Bratislava, Slovenská republika

IČO:  50 65 43 14 

IČ DPH: SK 21 20 41 47 69

E mail: collagen@bionutrian.com

Web: www.bionutrian.com

Kontakt: +421 903 792 665

Spoločnosť je zapísaná v OR OS BA I, Oddiel: Sro, vložka č. 116560/B

 

Obchodné podmienky

Ochrana osobných údajov